Schilderwerken

Of bel: 0468 18 49 95

Schilderwerken

Voor binnen en buiten

Binnenschilderwerk

Elk interieur heeft op tijd en stond een opknapbeurt nodig. Een likje verf kan uw ruimte al snel helemaal opfrissen. Als u voor J & G Schilder- en Decoratiewerken kiest, dan kiest u voor een ervaren vakman die zowel kleine als grote projecten voor zijn rekening neemt. Het schildersbedrijf gaat altijd aan de slag met topmerken zoals Herbol, Sikkens, Sigma Coatings, Trimetal en Boss Paints. Op die manier bent u gegarandeerd van een duurzaam en proper resultaat.

Gevelwerken

Als u uw gevel esthetisch en duurzaam wilt opwaarderen dan kun u ook een beroep doen op dit schildersbedrijf. J & G Schilder- en Decoratiewerken weet perfect hoe uw buitenmuren te behandelen tegen aantastingen. Het bedrijf gebruikt enkel kwaliteitsverf die vuil- en waterafstotend werkt. Met precisie gaat Geert aan de slag zodat uw gevel voor lange tijd beschermd is tegen aantastende weersomstandigheden. U hoeft zeker niet te wachten tot uw buitenmuur al schade vertoont. Een preventieve verfbeurt kan u op lange termijn veel zorgen besparen.

Vrijblijvende offerte

Als u een afspraak maakt met J & G Schilder- en Decoratiewerken dan komt zaakvoerder Geert bij u langs. Hij bekijkt de situatie, luistert naar uw wensen en meet alles op. Daarna stelt hij een vrijblijvende offerte op zodat u precies weet hoeveel alles zal kosten. Ook voor behangwerken en vloerbekleding kunt u vertrouwen op J & G Schilder- en Decoratiewerken.

Ontvang je offerte binnen 24 uur

Vraag online je offerte aan