Vloerbekleding

Of bel: 0468 18 49 95

Vloerbekleding

in tapijt, vinyl en kurk

J & G Schilder- en Decoratiewerken plaatst uw vloerbekleding in Peer en elders in Limburg. Het is belangrijk om vloerbekleding professioneel te plaatsen. Goed gelegde vloerbekleding gaat immers jarenlang mee, terwijl een slordige plaatsing de levensduur van uw vloerbekleding drastisch verkort.

Soorten vloerbekleding

J & G Schilder- en Decoratiewerken heeft al meer dan 26 jaar ervaring in het plaatsen van vloerbekleding en is dus de geschikte partner hiervoor. Zo bent u verzekerd van een kwalitatief en duurzaam resultaat. J & G Schilder- en Decoratiewerken gaat aan de slag met tapijt, vinyl en kurk. Elke van die materialen heeft zijn eigen uitstraling en functie.

N

Tapijt

Tapijt is warm en gezellig. Het past in nagenoeg elk interieur en er zijn heel veel creatieve combinaties mogelijk zodat het een zeer eigentijds product is. Als praktisch voordeel heeft tapijt dat het geluid dempt. Dat kan in sommige woningen van cruciaal belang zijn. Daarnaast is tapijt gewoon lekker warm aan de voeten.

N

Vinyl

Vinyl is zeer praktisch. Het is makkelijk schoon te houden en is dus zeer hygiënisch. Ideaal voor ruimtes zoals de keuken of de badkamer. Als er al eens iets gemorst wordt, dan is dat in een handomdraai weer proper. Vinyl is daarbovenop compatibel met vloerverwarming.

N

Kurk

Kurk heeft sterk isolerende eigenschappen. Het absorbeert geluid en trillingen optimaal. Kurk heeft ook een heleboel praktische eigenschappen. Zo is het zeer veerkrachtig, antistatisch en brandvertragend. Komt daar nog bij dat het zeer goed bestand is tegen vocht, schimmels en insecten. Het is kort gezegd: een zeer duurzaam product.

Onze gallerij

Vloerbekleding

Ontvang je offerte binnen 24 uur

Vraag online je offerte aan